O nama

Omladinska zadruga „Izlaz “ posluje kao jedna od najmlađih omladinskih zadruga u Srbiji, sa misijom da održi duh zadrugarstva među mladim ljudima.

LJubaznost, timski duh, preciznost i posvećenost u poslu koji obavljamo glavne su prednosti koje nas ističu.

Negujemo i dosledno primenjujemo izvorne zadružne principe i vrednosti.

Obezbedjujemo učenicima, studentima i nezaposlenim licima do 35 godina starosti privremene, povremene i sezonske poslove. Radi se o poslovima za koje se ne zasniva radni odnos. Ako su vam potrebna dodatna sredstva za školovanje, zadovoljenje kulturnih, sportskih ili nekih drugih potreba, ili čekate stalno zaposlenje i želite da steknete radno iskustvo postanite naš član.

Ukoliko ste ambiciozni i vredni pozivamo Vas da popunite pristupnicu za upis u bazu i na osnovu Vaših podataka pokušaćemo da Vam pronađemo odgovarajuće zaposlenje.

Za poslodavce osim sto pruzamo usluge angazovanje radnika za poslove koje vi potrazujete i sa finansijskog aspekta, angažovanja radnika je mnogo povoljniji, s obzirom da je procenat zakonskih obustava najniži u odnosu na druge legalne načine. Detaljnije objašnjeno u odeljku na naslovoj strani za poslodavce.

Povezivanjem svih interesnih grupa nezaposlenih i poslodavaca, omogućujemo poslodavcima da se, rasterećeni, bave svojom osnovnom delatnošću, a da usluge iz oblasti zapošljavanja prepuste profesionalcima.

Omladinska Zadruga Izlaz

Ističe nas izuzetna posvećenost u pronalaženju poslova našim kandidatima kao i saradnja sa njihovim poslodavcima.

  • Omladinska Zadruga "Izlaz"
  • Vidikovački Venac 80B
  • 011/238-1679
  • PIB 108466256
  • MB 21005479
  • Šifra delatnosti 8299